Egyszerűen...

PommFood

PommFood

Paradicsomos-Tonhalas fusilli

2017. december 19. - PommFood

Amikor nincs időm órákat állni a konyhában, akkor veszem elő ezt a nagyon egyszerű, gyors, és isteni receptem, amiért btw mindenki rajong körülöttem :)

Paradicsom szószt kell először elkészíteni.

Kevés olajon egy kisebb vöröshagymát bazsalikommal, oregánóval, sóval borssal üvegesre pirítok. Szerintem sokkal finomabb íze lesz paradicsom szószoknak, ha már a hagymát a fűszerekkel sütöm össze. Mehet rá egy doboz sűrített paradicsom, és kis lángon besűrűsítem.

Egy konzerv tonhalnak leszűröm az olaját, és a szószhoz keverem. Zöld vagy fekete olivabogyót kis karikákra felszelem, és azt is a szószhoz dobom, majd még egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek, kis lángon hagyom.

Eközben felteszek egy fél csomag tésztát főni,jó kis al dente módra. Én ehhez a szószhoz a fusillit szeretem, mert a kis csavarjaiba tökéletes belemegy a paradicsomos tonhalas szósz.

A végén a leszűrt tésztához hozzákeverem a szószt, megszóróm egy kis parmezánnal és kész is :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pommfood.blog.hu/api/trackback/id/tr3913511527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása